zaterdag 19 november 2011

TelefoonhoesjesDeze week heb ik een aantal telefoonhoesjes gemaakt.
Kleine, snel klaar werkjes.
Ik zit mezelf een beetje in de weg. Ben erg moe en wil van alles maar er komt niks van.
Zo zoek ik al de hele week naar een nieuw brei of haakwerkje, ik begin aan van alles, maar niks is naar mijn tevredenheid.
Oei wat klinkt dit mopperig. Misschien moet ik maar even wachten tot ik weer lekkerder in m'n vel zit en dan weer aan de gang gaan.

3 opmerkingen:

 1. Nou, met dit resultaat mag je beslist niet mopperen hoor, over je afgelopen week! De hoesjes zijn erg leuk, ik word er door aangestoken! Enne, kop op, weet je, hier komen we allemaal wel eens in terecht, het schijnt er bij te horen. Doe maar lekker rustig aan, misschien helpt het om eens lekker naar buiten te gaan...? Een extra lieve groet van Lupineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Jonneke, breien of haken helpt dan hoor. Ik zat dit voorjaar niet zo lekker in m'n vel en hups door het breien van een haapsalu shawl, kreeg ik weer rust. De hoesjes zijn erg leuk. Ga je afwisselen (elke dag een andere gebruiken)? Ik heb er ook 1 gebreid, maar ik hoor mijn telefoon niet doordat de wol het geluid dempt. Opletten dus... of lekker rustig...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja soms heb je van die periodes dat je niet goed weet wat je wil... Maar je hebt het goed opgelost met deze kleine werkjes, telefoonhoesjes zijn leuk om te maken. Ga je ze weggeven of verkopen?
  Zelf heb ik een tijdje barbie- en poppenkleertjes gemaakt toen ik niet lekker in m'n vel zat. Dat is me toen goed bevallen!
  Zo'n periode gaat wel weer voorbij, gewoon laten gebeuren..

  Fijne zondag, groetjes Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen