zondag 8 januari 2012

Saai????

Ja, ik ben er nog wel! Ik heb de afgelopen twee weken heerlijk genoten van mijn kerstvakantie!
Ik ben nog steeds bezig met het breien van de blokken voor mijn blokkendeken.
 Misschien wel een beetje saai, maar ik laat ze toch nog maar even zien. Ze moeten allemaal nog afgewerkt en geblockt worden. Het is zo leuk om te doen, steeds een andere techniek en voordat je het in de gaten hebt is er alweer een blok af.

En ik heb gisteren weer een oude hobby opgepakt; kettingen maken. Het resultaat zal ik snel laten zien.
In de vakantie heb ik een mooi jasje gekocht en daar wil ik graag een mooie ketting bij maken. Ik wist dat ik ergens in mijn kralendoos nog een paar hele mooie kralen in de goede kleur moest hebben. En na een beetje gezoek heb ik alles weer bij elkaar en kan het rijgen weer beginnen.

Ik heb een heerlijke vakantie gehad, maar het cliche is weer waar; het vliegt voorbij. Ik heb nog zoveel dingen te doen, maar helaas gaat het merendeel van de tijd weer opgeslokt worden door mijn werk in plaats van door lekker prutselen en frutselen.

Maar vandaag ga ik nog even genieten, zometeen schaatsen kijken met de breipennen in de hand en dan rolt er vast weer een leuk blok van de pennetjes!

3 opmerkingen:

 1. Ik denk dat je blokkendeken helemaal niet saai gaat worden. Al die grijstinten geven een verfijnd effect. Ik denk dat hij echt heel mooi wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joh, je gaat hard met de blokken, ze worden heel erg leuk! Het lijkt me zo'n leuk werk, omdat het zo afwisselend is om te doen! Het resultaat zal vast prachtig worden in deze tinten! En, ik ben benieuwd naar je ketting...! Fijne zondag, geniet van het schaatsen! Lieve groet Lupineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk toch om al die blokken te maken. Elk blok valt weer heel anders uit, het blijft spannend.
  Ik ben benieuwd naar je ketting creaties...

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen