zondag 22 januari 2012

Veel volgers!

Hoewel ik op dit moment niet zoveel nieuws op mijn blog zet, zie ik het aantal volgers heel snel groeien! Het zijn er al 30!!!!!!!!!!!!

Binnenkort rollen er weer een aantal "werkjes" van de pennen, dus zien jullie snel weer iets nieuws.

De blokkendeken staat even op een laag pitje. Ik was er heel fanatiek mee bezig en ineens had ik even geen zin meer. Dus heb ik het even weggelegd tot de zin weer terugkomt!


Volgende week zaterdag is de blogger ontmoetingsdag, georganiseerd door Elizabeth (busybessy.blogspot.com). En ik moet werken, dat is echt balen! Ik werk in het onderwijs en moet 1 zaterdag in het jaar werken ivm met Open Huis en natuurlijk is het net deze ene zaterdag.
Ik hoop dat alle deelnemers een beregezellige dag hebben, zodat er misschien wel een vervolg komt waar ik dan wel bij kan zijn. Ik ben erg benieuwd naar alle berichten en foto's over deze dag!

zondag 8 januari 2012

Saai????

Ja, ik ben er nog wel! Ik heb de afgelopen twee weken heerlijk genoten van mijn kerstvakantie!
Ik ben nog steeds bezig met het breien van de blokken voor mijn blokkendeken.
 Misschien wel een beetje saai, maar ik laat ze toch nog maar even zien. Ze moeten allemaal nog afgewerkt en geblockt worden. Het is zo leuk om te doen, steeds een andere techniek en voordat je het in de gaten hebt is er alweer een blok af.

En ik heb gisteren weer een oude hobby opgepakt; kettingen maken. Het resultaat zal ik snel laten zien.
In de vakantie heb ik een mooi jasje gekocht en daar wil ik graag een mooie ketting bij maken. Ik wist dat ik ergens in mijn kralendoos nog een paar hele mooie kralen in de goede kleur moest hebben. En na een beetje gezoek heb ik alles weer bij elkaar en kan het rijgen weer beginnen.

Ik heb een heerlijke vakantie gehad, maar het cliche is weer waar; het vliegt voorbij. Ik heb nog zoveel dingen te doen, maar helaas gaat het merendeel van de tijd weer opgeslokt worden door mijn werk in plaats van door lekker prutselen en frutselen.

Maar vandaag ga ik nog even genieten, zometeen schaatsen kijken met de breipennen in de hand en dan rolt er vast weer een leuk blok van de pennetjes!