dinsdag 9 juli 2013

En nog een stukje verder

Alweer een stukje verder!
Maar nu heb ik een probleempje...... de draad is op!

Eigenlijk vind ik de sjaal nog niet af. Dus ik moet toch gaan kijken of het garen dat ik gebruikt heb nog te koop is.Ik hoop dat ik nog een bolletje kan vinden.5 opmerkingen:

 1. Nou, dat hoop ik ook voor je. En anders doe je toch een oproep via je blog...
  Misschien ben je ook nog lid van een forum?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie bij jou hetzelfde als bij mijn sjaal. Ik ben nog niet zo ver als jij, maar de foto's op het patroon laten een hele grote sjaal zien die "slechts" 4 herhalingen in het midden heeft vanaf de punt. En dat is bij mij straks echt geen sjaal-maat, laat staan een grote ;-).
  Welke maat haaknaald gebruik jij? Ik 3,5 en een dubbele draad lace-garen (wol).
  Ik wens je iig succes bij het vinden van een nieuw bolletje garen!
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik haaknaald nummer 4. De lengte van de bovenkant tot de punt is nu 72cm. Als de sjaal geblokt is dan wordt dat nog iets meer. Ik kan de sjaal ruim om mijn schouders slaan, maar wil toch nog iets meer volume. Als ik de wol tenminste nog kan krijgen.
   Groetjes, Jonneke

   Verwijderen
  2. Ik heb nu 3 herhalingen gehaakt en de middenlengte is (ongeblockt) 41 cm. Met nog een herhaling (van ca 14 cm) kom ik op 55 cm.; weer een stuk kleiner dan die van jou. Ik wil ook een ruime sjaal, dus dat wordt nog even goed doorhaken ;-). En die 2e streng lace-garen opwinden.
   Groetjes, Nelleke

   Verwijderen
 3. O jee, dat is lastig. Ik hoop maar dat je nog een bol kan vinden in hetzelfde verfbad. Een oproepje op Ravelry kan soms ook helpen.

  BeantwoordenVerwijderen